Kamarier/e per Banketet (Full Time)

Funksionet dhe përgjegjësitë:

·      Ekzekuton të gjitha kërkesat e përcaktuara në Event Oder-in e derguar nga Departamenti i Shitjeve. 

·      Asiston në organizimin e set up-it të sallave. 

·      Përgatit coffee break-ët, buffetë, tavolinat e ngrënies dhe karrocat e shërbimit me ushqimet dhe pijet e kërkuara, sipas detajave te Event Order-it. 

·      Shërben ushqimet dhe pijet tek klientët, sipas udhëzimeve të Koordinatorit të Banketeve. 

·      Kujdeset vazhdimisht për nevojat e klientëvë, zëvendëson setet e shërbimit dhe rimbush gotat me pije. 

·      Sigurohet që enët, setet e shërbimit dhe tavolinat të jenë të pastra. 

·      Komunikon vazhdimisht me Koordinatorin e Banketeve lidhur me kërkesa specifike të klienteve. 

·      Është përgjegjës për përdorimin e duhur të të gjitha pajisjeve, në Konferenca dhe Bankete. 

·      Është përgjegjës për zbatimin e vazhdueshëm të standardeve të shërbimit dhe procedurave operative. 

·      Është përgjegjës për rregullimin e zonës pas Banketeve dhe konferencave (back area), set up-in dhe pastërtinë. 

·      Kujdeset vazhdimisht që paraqitja dhe uniforma e punës të jenë në përputhje me standartet e hotelit. 

page1image35400880

Kriteret e nevojshme:

·      Preferohet diplomë e shkollës së mesme ose ekuivalente. 

·      Kërkohet përvojë e mëparshme në shërbim. 

·      Kërkohen aftësi të shkëlqyera komunikuese. 

·      Kërkohen aftësi pozitive ndërpersonale. 

·      Preferohen aftësi komunikuese në gjuhën angleze. 

Vetëm kandidatët të cilet përmbushin kriteret do të përzgjidhen dhe do të njoftohen për intervistë.

Apliko

ESP Consulting deklaron se i përpunon të dhënat personale të aplikantëve mbështetur në Ligjin nr. 9887, datë 10.03.2008 "Për mbrojtjen e të dhënave personale", i ndryshuar dhe Udhëzimin nr. 42, datë 22.07.2014 "Për përpunimin e të dhënave personale të kandidatëve për punë"
Apliko

Apliko

Emri
Mbiemri