Funksionet dhe përgjegjësitë:
- Drejtimi dhe organizimi e Ushqimit & Pijeve brenda hotelit për të ruajtur standarde të larta të cilësisë së ushqimit dhe pijeve.
- Ofrimi i shërbimit cilësor ndaj klientit dhe sigurimi i plotësimit të nevojave të tij.
- Planifikimi, organizimi dhe kontrolli i punëve ditore.
- Zbatimi i vazhdueshëm i standardeve dhe procedurave të shërbimit.
Kriteret e nevojshme:
- Të ketë eksperiencë në sektorin e sherbimit (Food & Beverage Service).
- Të ketë përvojë në kuzhinë, shitje dhe shërbim.
- Të ketë Diplomë Universitare.
- Të shfaq aftësi të forta në planifikimin efektiv, organizimin dhe punën në ekip.
- Të jetë kompetent në përdorimin e programeve të Microsoft Office.
- Të njoh mirë gjuhën shqipe dhe të ketë njohuri të larta të gjuhës angleze.
- Të ketë aftësi shkrimi, folëse dhe aftësi të shkëlqyera komunikimi.
- Të marrë mbi vetë përgjegjësitë e punës duke përmbushur deadline.
Vetëm kandidatët të cilet përmbushin kriteret do të përzgjidhen dhe do të njoftohen për intervistë.