Food and Baverage Manager

Funksionet dhe përgjegjësitë:

  • Drejtimi dhe organizimi e Ushqimit & Pijeve brenda hotelit për të ruajtur standarde të larta të cilësisë së ushqimit dhe pijeve.
  • Ofrimi i shërbimit cilësor ndaj klientit dhe sigurimi i plotësimit të nevojave të tij.
  • Planifikimi, organizimi dhe kontrolli i punëve ditore.
  • Zbatimi i vazhdueshëm i standardeve dhe procedurave të shërbimit.


Kriteret e nevojshme:

  • Të ketë eksperiencë në sektorin e sherbimit (Food & Beverage Service).
  • Të ketë përvojë në kuzhinë, shitje dhe shërbim.
  • Të ketë Diplomë Universitare.
  • Të shfaq aftësi të forta në planifikimin efektiv, organizimin dhe punën në ekip.
  • Të jetë kompetent në përdorimin e programeve të Microsoft Office.
  • Të njoh mirë gjuhën shqipe dhe të ketë njohuri të larta të gjuhës angleze.
  • Të ketë aftësi shkrimi, folëse dhe aftësi të shkëlqyera komunikimi.
  • Të marrë mbi vetë përgjegjësitë e punës duke përmbushur deadline.


Vetëm kandidatët të cilet përmbushin kriteret do të përzgjidhen dhe do të njoftohen për intervistë.

Apliko

ESP Consulting deklaron se i përpunon të dhënat personale të aplikantëve mbështetur në Ligjin nr. 9887, datë 10.03.2008 "Për mbrojtjen e të dhënave personale", i ndryshuar dhe Udhëzimin nr. 42, datë 22.07.2014 "Për përpunimin e të dhënave personale të kandidatëve për punë"
Apliko

Apliko

Emri
Mbiemri